Saturday, June 25, 2011

Segmen : " Bang , jom g jalan jalan "


haii...nampak x banner kat atas tu ha..?haaa...tu banner segmen ben ashari taw....saya dah join...senang ja la...try la  klip sini..mudah ja...ha,sambil2 tu boleh blogwalking...tambah2 kan member2 blogger...uhmm...saya xnak buang masa,...nie nak gi blogwalking lagi nie.....ingat i follow u..u follow la i balik eakk..xnak pom xpa....blogwalking saja pom dah cukup..:))...

13 comments:

  1. hallooo... jln2 sini dari blog abg ben :)

    jemput jln2 blog kte :)
    http://cthaslinda.blogspot.com/2011/06/bang-jom-g-jalan-jalan.html

    ReplyDelete
  2. dtg sini jalan2...

    jom singgah..

    http://salimharmanain.blogspot.com/2011/06/bang-jom-g-jalan-jalan.html

    followed...

    ^_^

    ReplyDelete
  3. Bujang jalan sini hehehe

    http://metzbujang.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan dari saya :D

    saya berkunjungan ke sini dan follow :)

    NAK JALAN JALAN? MEH KE BLOG SAYA PLAK : Bang , jom g jalan jalan.

    ReplyDelete
  5. woot2..
    salam perkenalan...
    http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/06/bang-jom-g-jalan-jalan.html

    ReplyDelete
  6. singgah jejalan kat sini...
    selamat hari ahad !!!~

    ReplyDelete
  7. jejalan kat sini & already follow u.
    kalo sudi datang la singgah & follow balik.tapi sudi2 kan la

    ReplyDelete
  8. Yeah lulu datang kat sini.. Hai awak!!

    ReplyDelete
  9. yuhuuuu ~
    hye awk !!
    blogwalking sini..

    Meh la singgah blog saya pulak.. heeee ~ :)

    ReplyDelete
  10. singgah dari blog abg ben..:)..salam erkenalan ye..:)

    " korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

    saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

    berminat ?? "

    [ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

    ReplyDelete
  11. helloo. jalan sinii tengh mlam buta.aduii

    ReplyDelete